Nogomet

"Imali smo samopouzdanja"

Goran Tomičić • četvrtak, 28.08.2008.
"Imali smo samopouzdanja"
Foto: Sandro Donda

Slaven Belupo je sjajnom igrom svladao Aris i izborio povijesni plasman u prvo kolo Kupa Uefa. Zanimljivo je naglasiti kako Mile Petković ne očekuje sreću u ždrijebu već želi najkvalitetnijeg protivnika...

Naravno, Mile Petković je zadovoljan nastupom svojih igrača: "Imali smo izvrsnog protivnika. U otvaranju utakmice nam je i sreća pomogla, a taj pogodak je dodatno podigao našu igru. Uspjeli smo blokirati njihove pokušaje preko bokova i čestitam igračima na discipliniranoj igri, budući da je to bio jedini način za pobjedu protiv ovakve momčadi."

"Oni su nakon pogotka Vručine zaigrali mnogo riskantnije i mi smo mogli postići još nekoliko pogodaka. Momčad je kvalitetno odigrala u Grčkoj, te smo bili uvjereni da možemo iznenaditi na domaćem terenu. Aris je sjajno organiziran u napadu, ali obrana im nije na toj razini. Imali smo mnogo samopouzdanja, no treba reći da bi utakmica bila potpuno drugačija da su oni postigli pogodak", zaključio je strateg Slaven Belupa.

Petković ima jasan stav o sutrašnjem ždrijebu prvog kola: "Jako sam zadovoljan prolaskom i želim najboljeg mogućeg protivnika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!