Nogomet

"Hajduk me iznenadio u La Coruni, u Splitu ne"

Bernard Jurišić • petak, 29.08.2008.
"Hajduk me iznenadio u La Coruni, u Splitu ne"
Foto: Bruno Karadža

Trener Deportiva Miguel Angel Lotina pobjedu svoje momčadi i plasman u 1. kolo Kupa Uefe pratio je iz lože. Kazna koju je zaradio još kao trener Espanyola nije za njegovu momčad bila prevelik hendikep...

Miguel Angel Lotina obje utakmice između Hajduka i Deportiva mogao je prilično dobro analizirati i bez puno pregledavanja snimki. Utakmicu je gledao s jedne od najboljih pozicija na poljudskom stadionu, no to za njegovu momčad nije predstavljalo velik hendikep.

"Bilo mi je teško zbog komunikacije s klupom i igračima, ali s tribine sam bolje vidio situaciju na terenu. Svidjela mi se kompaktnost moje momčadi, mislim da smo odigrali dobru utakmicu."

Deportivo je imao probleme samo u prvih pola sata, ostali dio susreta suvereno je kontrolirao. "Nismo dobro otvorili utakmicu, bilo je nervoze u prvih 15 minuta i pogrešaka na našoj strani, a Hajduk nas je pritisnuo. Poslije smo bolje kontrolirali loptu i pokušavali prema naprijed. U drugom poluvremenu smo umirili utakmicu i kontrolirali loptu, a nakon isključenja Andrića bilo nam je puno lakše i mislim da smo mirno priveli utakmicu kraju."

Na ovakav Hajduk bio je spreman. "Hajduk me je više iznenadio u La Coruni, ovdje nije."

Dobar rezultat ostavio mu je dovoljno vremena i za kurtoazne pohvale nadarenosti hrvatskih nogometaša. "Hajduk ima zanimljive igrače, posebno u sredini i napadu. Mislim da će ulaskom u Europsku uniju Hrvatska imati igrače u najboljim španjolskim klubovima."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!