Nogomet

Petković: "CSKA zaslužuje respekt"

Ante Pažanin • petak, 29.08.2008.
Petković: "CSKA zaslužuje respekt"
Foto: Bruno Karadža

Slaven Belupo je u 1. kolu Kupa Uefa dobio možda i najjačeg mogućeg protivnika, a trener Mile Petković svijestan je težine zadatka koji očekuje njegovu momčad, ali i nada se dobrom otporu...

Slaven Belupo nije prošao najsretnije pri ždrijebu 1. kola Kupa Uefa. Idu na noge moćnom CSKA iz Moskve. Prvu utakmicu igrat će 18. rujna najvjerojatnije u Varaždinu, jer Gradski stadion u Koprivnici ne zadovoljava Uefine kriterije, dok će za dva tjedna na stadionu Lužniki igrati uzvrat.

Trener Petković s momčadi je već počeo pripreme za ta dva velika susreta: "Uoči izvlačenja bilo mi je jasno da su svi mogući protivnici jaki europski klubovi, s većim proračunima, tradicijom i rejtingom u nogometnim kupovima. CSKA zaslužuje respekt, imaju niz kvalitetnih igrača. Mi smo odmah počeli sakupljati informacije o njima, kako bi se naši igrači što bolje pripremili za prvu utakmicu u kojoj smo domaćini. Nadam se da ćemo ipak igrati u Koprivnici i u tom susretu ćemo nastojati napraviti rezultat koji bi nam dao šansu u uzvratu u Moskvi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!