Nogomet

"Bit ćemo spremni za Dinamo"

Ante Jukić • petak, 29.08.2008.
"Bit ćemo spremni za Dinamo"
Foto: EPA

Nakon što je saznao protivnika svoje Sparte u prvom kolu Kupa Uefa, Vitezslav Lavička nije mogao ponuditi puno saznanja o zagrebačkom Dinamu....

Trener praške Sparte, Vitezslav Lavička, nije ponudio neke pretjerano zanimljive izjave o Dinamu, netom nakon današnjeg ždrijeba. Za službene stranice kluba ponudio je pregled bliže povijesti zagrebačkog sastava i uobičajene trenerske "klišeje".

"Dinamo je klub bogate tradicije. Trenutno nemaju konkurenciju u hrvatskoj ligi, dok su u europskim natjecanjima zapeli u trećem pretkolu Lige prvaka, gdje je bolji bio ukrajinski Šahtar. Prošle su sezone s dosta uspjeh nastupali u Kupu Uefa, a činjenica da su usred Amsterdama pobijedili Ajax dovoljno govori o njihovoj kvaliteti", bile su prve riječi kojima je Lavička predstavio svog protivnika u prvom kolu Kupa Uefa.

Upitan o najopasnijim igračima Modrih, trener aktualnog češkog vice-prvaka je odgovorio:

"Sigurno je da su to Igor Bišćan i Boško Balaban, koji su ostvarili respektabilnu internacionalnu karijeru. Ipak, do prve utakmice je ostalo još dosta vremena, tako da ne sumnjam da ćemo kvalitetno proučiti Dinamo i maksimalno spremni ući u ta dva dvoboja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!