Nogomet

Slaven Belupo s CSKA u Splitu?

Zoran Zdelar • petak, 29.08.2008.
Slaven Belupo s CSKA u Splitu?

Gradski stadion u Koprivnici trenutno nema nužno potrebnu licencu koja bi omogućavala da se na njegovom travnjaku igra utakmica 1. kola Kupa Uefa...

Slaven Belupo vrlo bi lako svoju domaću utakmicu s moskovskim CSKA mogao odigrati u Splitu, ukoliko Uefa ne odluči ipak progledati Slaven Belupu kroz prste i Gradskom stadionu u Koprivnici dodijeliti licencu za 1. kolo Kupa Uefa.

Naime, stadion na kojem nastupa Slaven Belupo nema nužno potrebnu licencu te bi zbog toga koprivnički prvoligaš skupocjenu rusku momčad morao ugostiti u Splitu ili Zagrebu. Iz Slaven Belupa najavljuju kako će poduzeti sve kako bi svoju utakmicu odigrali u Koprivnici pred svojim navijačima.

Ne bi bilo prvi put da Uefa napravi pokoji izuzetak od pravila, a zasigurno bi veliki hendikep (malim) nadama Slaven Belupa predstavljalo igranje na 530 kilometara udaljenom stadionu u Dalmaciji. Maksimir je manje izgledna mogućnost zbog nekih drugih Uefinih pravila koja ne dozvoljavaju igranje europskih utakmica na jednom terenu u razmaku od jednog dana, a znamo da se u 1. kolu Kupa Uefa našao i Dinamo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!