Nogomet

Slaven igra u Koprivnici!

Zoran Zdelar • utorak, 02.09.2008.
Slaven igra u Koprivnici!

Krovna kuća europskog nogometa ipak je odlučila Slaven Belupu progledati kroz prste i dozvoliti im da s CSKA igraju u Koprivnici...

Gradski stadion u Koprivnici nema dozvolu za organizaciju utakmica 1. kola Kupa Uefa, pa se činilo da će Slaven Belupo svoj domaći dvoboj s moskovskim CSKA-om odraditi negdje u gostima, najvjerojatnije na Poljudu, no iz Uefe je stigla dobra vijest.

Gradski stadion dobio je privremenu dozvolu i Slaven Belupo će stoga ipak moći igrati domaću utakmicu u Koprivnici pred zasigurno potpuno ispunjenim gledalištem. Da bi Slaven mogao igrati u Koprivnici pomogla je i garancija gradonačelnika Zvonimira Mršića koji je dao obećanja da će se u kratkom razdoblju na stadionu probati što više toga uskladiti s Uefinim odredbama.

Zahvati se prvenstveno odnose na dodatno poboljšanje uvjeta rada za predstavnike medija, ali morat će se primjerice i proširiti sanitarni čvorovi, dok dodatnog natkrivanja tribine u ovom slučaju neće biti.

Inače, o Slavenovim šansama u 1. kolu Kupa Uefa danas se očitovao i vratar Stipe Pletikosa. "Gledao utakmicu Slaven Belupa i Arisa. Ukoliko ponovno odigraju tako, mogli bi dobro proći, ali treba i reći da je CSKA trenutno u sjajnoj formi. CSKA već sedam utakmica nije primio gol u ruskom prvenstvu i jasno je da su oni favorit u ova dva dvoboja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!