Nogomet

Određeni suci Dinamu i Slavenu

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 15.09.2008.
Određeni suci Dinamu i Slavenu
Foto: Nikola Movrić

Uefa je odredila suce koji će arbitrirati utakmicama Slavena Belupa i moskovskog CSKA te zagrebačkog Dinama i praške Sparte u 1. kolu Kupa Uefe ovog četvrtka..

Dvoboj u Koprivnici sudit će sjevernoirska četvorka. Za glavnog je suca postavljen David Malcolm, poznat kao pravedan sudac u borbi protiv namještanja i kontroverza, posebice u irskom nogometu. Pomagat će Paul Munn i Thomas Fairfield dok će utakmicu i rad sudaca ali i navijača nadgledati Englez Adrian Titcombe.

Glavni i pomoćni suci koji će arbitrirati prvom utakmicu u Zagrebu protiv Sparte još nisu poznati, no određeni su oni koji će pravdu ili nepravdu dijeliti u Pragu. Glavni sudac bit će Portugalac Duarte Nuno Pereira Gomes, zastavice će dizati Joao Ferreira i Alfredo Augusto Fernandes Braga dok će njihov rad nadgledati Nijemac Manfred Amerell.

Slavenu Belupu će, 30. rujna, u Rusiji suditi Škoti. Glavni sudac bit će Iain Robertson Brines, pomoćnici William Conquer i Mark Doyle dok je za četvrtog je suca postavljen Stephen Finnie.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!