Vodeni sportovi

Preko 300 volontera na EP u plivanju u Rijeci

Sportnet • ponedjeljak, 15.09.2008.
Preko 300 volontera na EP u plivanju u Rijeci

Europsko prvenstvo u plivanju u kratkim bazenima koje će se održati od 11. do 14. prosinca 2008. godine u novom kompleksu Bazena Kantrida je najveće sportsko natjecanje ikad održano u Rijeci, a organizatori očekuju oko 500 natjecatelja iz 45 europskih zemalja, velik broj gostiju kao i stranih i domaćih medijskih kuća. Ovaj jednotjedni festival plivanja, ujedno predstavlja i krunu proslave 100 godina plivanja u Rijeci i Hrvatskoj...

Obzirom je za realizaciju ovog projekta potrebno uključiti veliki broj volontera (otprilike 300), posebice u završnoj fazi provedbe, organizatori su objavili Natječaj za volontere i volonterke na službenoj internet stranici www.rijeka2008.com.

Volonteri se mogu prijaviti za različite poslove koje će obavljati od 7. do 16. prosinca 2008 godine - nosači košara, hostese i hvatači u sali za doping kontrolu, hostese i domaćini/ce u službenim hotelima za natjecatelje, VIP i medije, domaćini/ce i vozači u dijelu transfera, asistenti i hostese u press i tv centrima, hostese i maskote na pratećim eventima, hostese i domaćini/ce u protokolu, IT asistenti, redari i pomoćnici u uredu organizatora.

Za svakog volontera organizatori će osigurati obrok, besplatan javni gradski prijevoz, nepovratnu uniformu, besplatan ulaz na after party za volontere i druge pogodnosti.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je dostaviti e-mailom, poštom ili osobno na adresu Riječkog sportskog saveza. Po završetku natječaja i prikupljenoj dokumentaciji izvršit će se selekcija volontera za 12. Europsko plivačko prvenstvo u kratkim bazenima Rijeka 2008.

Natječaj je otvoren objavom u dnevnom tisku i na službenoj internet stranici Prvenstva www.rijeka2008.com te traje do 11.10. 2008. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!