Vodeni sportovi

Tehnička komisija LEN-a posjetila Rijeku

Sportnet • petak, 03.10.2008.
Tehnička komisija LEN-a posjetila Rijeku

Tehnička komisija LEN-a boravila je 2. i 3. listopada u službenoj posjeti organizatorima 12. Europskog prvenstva u plivanju u kratkim bazenima koje će se održati od 11. do 14. prosinca 2008. godine u novom kompleksu Bazeni Kantrida...

Predsjednik Izvršnog odbora Luciano Sušanj bio je domaćin tehničkoj komisiji u sastavu tajnik LEN-a Sven Folvik, predsjednik LEN-a TSC Soeren Korbo, direktor LEN-a Laszlo Szakadati i predstavnik LEN-ovog ureda Carlos Ramos, koja je obišla kompleks bazena, smještajne kapacitete za natjecatelje i medije u Rijeci i Opatiji te se sastala s predsjednicima svih komisija Izvršnog odbora Prvenstva.

Tom prilikom glavni tajnik Sven Folvik istaknuo je da je zadovoljan situacijom koju su zatekli te da ima puno povjerenja u ljude iz Hrvatskog plivačkog saveza, kao i ljude iz Rijeke koji sudjeluju u organizaciji prvenstva. Čestitao je Rijeci na prekrasnom plivačkom kompleksu koji će uz male preinake za vrijeme EP-a biti neprepoznatljiv.

Svoj radni posjet, Tehnička komsija LEN-a, zaključila je danas radnim sastankom s gradonačelnikom Rijeke mr.sc. Vojkom Obersnelom i konferencijom za predstavnike medija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!