Košarka

Car nije dočekao debi

Bernard Jurišić • četvrtak, 09.10.2008.
Car nije dočekao debi
Foto: Nikola Movrić

23-godišnji hrvatski branič Marko Car nije se uspio izboriti za mjesto u momčadi grčkog prvoligaša Egalea. Samo tri dana uoči početka prvenstva Karlovčaninu se trener Skourthopoulos zahvalio i brzo pronašao zamjenu...

Prošlogodišnji branič Splita CO Marko Car ipak neće odraditi ovu sezonu u dresu grčkog prvoligaša Egalea. 23-godišnji Karlovčanin koji je u klub stigao iz Osijeka u ljetnom prijelaznom roku dobio je otkaz samo tri dana prije početka prvenstva. Uz njega, trener Thanasis Skourthopoulos "nogirao" je i Slovenca Dejana Hohlera.

Zamjene su već pronađene, a dres Egalea će ipak u narednoj sezoni nositi jedan Hrvat. Prvi izbor bio je Igor Miličić, no njegovim potpisom za poljski AZS Koszalin otvorila su se vrata - Vladimiru Krstiću. 36-godišnji Osječanin očito ide stopama svog slavnog sugrađanina Dade Volodera, koji je igrao duboko u petom desetljeću svog života.

Uz našeg Krstića, u Egaleo je stigao i latvijski branič Raimonds Gabrans. Otvaranje sezone odmah nudi težak okršaj - protiv Vujčićevog Olympiacosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!