Nogomet

Rooney: "Samo je trebalo biti strpljenja"

HINA • nedjelja, 12.10.2008.
Rooney: "Samo je trebalo biti strpljenja"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kazahstan je na kraju uvjerljivo pao na gostovanju u Engleskoj, no ipak su se vrlo dobro držali 50 minuta, a čak su natjerali i domaće navijače da zviždanjem iskažu nezadovoljstvo...

Engleska nogometna reprezentacija očekivano je pobijedila Kazahstan, no usprkos uvjerljivom trijumfu (5:1) igra koju je pružio "Gordi Albion" nikoga nije oduševila.

Kazahstan se do 51. minute odlično branio i domaćin je tek u posljednjoj četvrtini prelomio utakmicu. Pri engleskom vodstvo 2:0 gosti su čak smanjili rezultat i tako unijeli veliki nemir na tribine Wembleya. No, bio je to dan Waynea Rooneyja koji je postigao dva pogotka.

"U prvom poluvremenu smo imali nekoliko prilika koje nismo iskoristili, međutim u nastavku smo proradili. Znali smo da moramo biti strpljivi i da će se otvoriti", kazao je Rooney.

Prvi pogodak na utakmici postigao je Rio Ferdinand. "Znam da nismo briljirali, no ipak smo pobijedili 5:1. Osvojili smo nove bodove, a to je najvažnije", poručio je branič Manchester Uniteda, kojeg je razočaralo ponašanje publike koja je zviždala Ashleyu Coleu.

"Ashley je odigrao dobro i nije zaslužio vrijeđanje s tribina. Pogreške su uvijek moguće i glupo je suditi po jednoj lopti", dodao je Ferdinand.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!