Vodeni sportovi

Maskota EP-a u plivanju traži ime

Sportnet • utorak, 14.10.2008.
Maskota EP-a u plivanju traži ime

Organizatori 12. Europskog prvenstva u plivanju u kratkim bazenima, koje će se održati od od 11. do 14. prosinca ove godine u Rijeci, najavili su brojne aktivnosti u sklopu EP-a...

Na današnjoj konferenciji za medije 12. Europskog prvenstva u plivanju u kratkim bazenima predsjednik Izvršnog odbora Prvenstva Luciano Sušanj izjavio je kako je zadovoljan pripremama za EP u sklopu kojih je prethodni vikend uspješno održan i međunarodni plivački miting "Victoria-Primorje" u kompleksu Bazeni Kantrida.

Sušanj je najavio predstavljanje EP-a na Sjevernojadranskom sajmu koji će se održavati od 15. do 19. listopada 2008. u Dvorani Mladosti, a izložbeni prostor 12. Europskog prvenstva u plivanju u kratkim bazenima će se nalaziti u paviljonu 5 štand 56.

Predsjednik komisije za volontere Veljko Karabaić predstavio je program za volontere i najavio produžetak natječaja do 20. studenog 2008. Do sada se na natječaj prijavilo preko 100 volontera što je više od očekivanog, a zainteresirani se mogu informirati na web-stranicama Prvenstva www.rijeka2008.com, kao i na štandu EP-a na Sjevernojadranskom sajmu.

Direktorica logistike prvenstva Verica Mance najavila je izbore za odabir imena maskote EP-a na službenim web-stranicama EP-a i SMS nagradnu igru u kojoj će sretnim dobitnicima biti uručeni kompleti ulaznica za EP. SMS nagradna igra u suradnji s Novim listom traje od 16. do 30. listopada 2008., a izvlačenje dobitnika i proglašenje imena maskote će se održati 31. listopada.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!