Nogomet

River Plate nikad lošiji

Maja Giljanović • četvrtak, 30.10.2008.
River Plate nikad lošiji
Foto: EPA

River je na svom Monumentalu u 12. kolu Aperture odigrao samo 1:1 protiv Newell's Old Boysa i skliznuo na zadnje mjesto tabele...

Igrači trenera Diega Simeonea ne vesele se pobjedi čak 10. uzastopnu utakmicu i nakon 12 su odigranih kola osvojili samo mršavih devet bodova kojima su pali na nikad u svojoj velebnoj povijesti niže grane.

Prvacima lani, Gustavo Bou je Riveru osigurao vodstvo u 2. minuti, ali su gosti u 59. izjednačili (Insaurralde) i isprovocirali i navijače i trenera Rivera, nekadašnjeg argentinskog kapetana.

Navijači su ih, naime, "ispsovali na pasja kola", a Simeone je bijesan nakon novog kiksa dio nakupljenih frustracija iskalio na klupi za rezerve. Odalamio ju je šakom takvom silinom da je poslije susreta odveden u bolnicu na saniranje ozljede usput elegantno preskočivši i konferenciju za medije.

River je sada 20. jer dojučerašnji je "fenjeraš" Rosario Central pobijedio (3:0 Gimnasiju Jujuy).

San Lorenzo je remizirao (1:1 na svom terenu protiv Gimnasije La Plata) i samo je zahvaljujući boljoj gol-razlisi sačuvao lidersku poziciju ispred Tigrea (Independiente 1:0).

Boca je, pak, stigla na samo tri boda od vodećeg dvojca pobjedom protiv Banfielda (1:0 golom Pabla Mouchea u 79. minuti).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!