Nogomet

"Čestitam, bolja su momčad"

Antonija Pavlić • četvrtak, 06.11.2008.
"Čestitam, bolja su momčad"
Foto: Kristijan Komarica

Branko Ivanković nije mogao biti zadovoljan rezultatom koji je Dinamo postigao na gostovanju u Londonu. Četiri laka komada ipak su iznenadila ljubitelje plave boje, no Profesor Ivanković nije imao puno toga prigovoriti svojim igračima. Jedino što mu je preostalo bilo je čestitati igračima Tottenhama i najaviti Spartak, kao ključ prolaza u sljedeću fazu natjecanja...

"Činjenica je da su oni bolja momčad, da su zasluženo pobijedili i na tome im čestitam. Nismo imali rješenja za brzu i čvrstu igru, nepotrebno smo primili pogodak i nakon toga smo si sami zagorčali život elementarnim pogreškama. Kasnije je sve bilo teže, nismo se mogli vratiti u utakmicu.", rekao je Dinamov šef struke po završetku utakmice za HTV.

"Htjeli smo s ta tri ofenzivna igrača napraviti nekakvo iznenađenje, iskoristiti kakvu nepažnju, to je nekih pola sata i funkcioniralo. Tada je došlo do nezgode s Bišćanom, to nas je poremetilo, a i nepotrebno smo primili prvi pogodak, kasnije je bilo pitanje da li se možemo vratiti. Oni su bolja momčad i ja im na tome čestitam."

"Najvažnije je pobjeđivati kod kuće. Jasno da poraz od 0:4 nije ugodan, ali mi smo još uvijek u dobroj poziciji. Sljedeća utakmica je Spartak kod kuće, mi moramo biti spremni i maksimalno raspoloženi, pa da s ta tri boda osiguramo proljeće u Europi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!