Nogomet

Maradona na europskoj turneji

HINA • petak, 07.11.2008.
Maradona na europskoj turneji
Foto: EPA

Nakon što je i službeno preuzeo argentinsku nogometnu reprezentaciju, Diego Maradona otisnuo se na kraću europsku turneju na kojoj će obići nekoliko argentinskih reprezentativaca. U njegovom društvu je i pomoćnik Carlos Bilardo...

Prva postaja bio je Madrid gdje je Maradona prisustvovao utakmici Lige prvaka između Reala i Juventusa, a već dan kasnije otputovao je u München gdje je razgovarao s braničem Bayerna Martinom Demichelisom te mladim veznjakom Joseom Ernestom Sosom.

"Naravno da sam oduševljen što sam imao priliku razgovarati s legendom kao što je Maradona", kazao je Demichelis.

Novi izbornik "Gauča" u Münchenu se nije previše zadržavao i već u petak doputovao je u Englesku gdje će prisustvovati velikom subotnjem derbiju Arsenala i Manchester Uniteda. Na Otoku je već obavio razgovore s Carlosom Tevezom i Javierom Mascheranom, a zanimljivo, dolazak "Malog zelenog" na trening ManU-a izazvao je sveopće oduševljenje.

"Ponašali smo se kao klinci, okružili smo Maradonu sa svih strana i jedva je došao do daha", priznao je Rio Ferdinand, koji je dobio Maradonin autogram na majicu te dodao: "Maradona je jedan od mojih nogometnih idola. Imam sve moguće video zapise s njegovim majstorijama."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!