Nogomet

Ronaldo razmišlja o prekidu karijere

HINA • srijeda, 19.11.2008.
Ronaldo razmišlja o prekidu karijere
Foto: Sandro Donda

Bivši najbolji nogometaš svijeta Brazilac Ronaldo razmišlja o prekidu karijere zbog teške ozljede koljena koju je zadobio u veljači ove godine...

Ronaldo se ovog tjedna pojavio na terenu prvi put nakon osam mjeseci pauze nastupivši u humanitarnoj utakmici u Maroku. Na terenu je proveo 22 minute.

"Najvažnije je da se posve oporavim, a konačnu odluku o nastavku karijere ili odlasku u mirovinu objavit ću vrlo brzo", kazao je Ronaldo u razgovoru za talijanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport.

Najbolji igrač svijeta u izboru Fife (2002., 1997., 1996.) i dvostruki osvajač "Zlatne lopte" (2002., 1997.) umoran je od dugotrajnog oporavka.

"Umoran sam i više nemam volje jer oporavak traje već jako dugo i osjećam kako su mi noge teške", poručio je Ronaldo koji je posljednju ozljedu doživio u dresu Milana, no sada je bez kluba. Teško se ozlijedio i kao član Intera 1999. i 2000. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!