Zimski sportovi

Talijanski tehničari u Alta Badiji

Antonija Pavlić • utorak, 25.11.2008.
Talijanski tehničari u Alta Badiji
Foto: Nikola Movrić

Talijanska muška slalomska reprezentacija odlučila je nadolazeće tjedne u kojima će se voziti brze discipline provesti u Alta Badiji, gdje će se pripremati za drugi slalom sezone u francuskom Val d'Isereu...

Debakl kojeg su doživjeli Talijani u Leviju, kada nijedan skijaš nije završio u najboljih 30, nije viđen u Svjetskom kupu još od 2002., iako su puno lošije sreće bili na Olimpijskim igrama; dogodilo im se to naime, 2002. u Salt Lake Cityju te na prošlim igrama u Torinu.

Prevenciju sprječavanja "zaraze" tako će Talijani obaviti u domovini, gdje će se cijeli tjedan ozbiljno pripremati za tehničke discipline. Njima će se Svjetski kup vratiti nakon turneje Amerikom i Kanadom, gdje će biti vožena dva spusta, dva superG-a, kombinacija i veleslalom.

Ipak, s ostalim reprezentativcima u Alta Badiji neće biti aktualni osvajač Malog kristalnog globusa u slalomu, Manfred Moelgg koji je otputovao u Kanadu kako bi se natjecao u brzim disciplinama te Giorgio Rocca, čija bi žena trebala uskoro roditi treće dijete.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!