Nogomet

Vučko strijelac u fantastičnom preokretu

Borna Rupnik • subota, 29.11.2008.
Vučko strijelac u fantastičnom preokretu
Foto: Sandro Donda

Hrvatska kolonija u turskom prvoligašu Eskisehirspora sudjelovala je u nevjerojatnom obratu u susretu 13. kola turske Superlige. Klub naših nogometaša gubio je 3:0 i na kraju - slavio...

Nogometaši Denizlispora nakon samo 25 minuta utakmice u Eskisehiru vodili su s velika tri pogotka razlike i činilo se kako je pitanje pobjednika riješeno. Strijelci su bili Roberts (1.) i Celep (8.) već na samom otvaranju, a treći je pogodak bio djelo Kinalija.

No, tračak nade domaćim navijačima ulijeva hrvatski nogometaš Luka Vučko pogotkom u posljednoj minuti prvog dijela. Samo sedam minuta nakon predaha Eskisehirspor pogotkom Ricarda Andersona Dos Santosa smanjuje na 2:3, a isti igrač nakon sat vremena igre zabija za neočekivao izjednačenje.

Potpunu euforiju je u samoj završnici osigurao Youla smjestviši loptu u mrežu gostujćeg vratara Cenka. Denizslispor je od 75. minute igrao s deset igrača zbog isključenja Brage, a Vanja Iveša i Luka Vučko odigrali su cijeli susret. Stjepan Poljak ušao je u 30. minuti i zaradio žuti karton, a u pothvatu Eskisehirspora svih je 90 minuta odigrao i bivši igrač Zagreba Safet Nadarević.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!