Nogomet

Trezeguet nije prekrižio reprezentaciju

HINA • srijeda, 03.12.2008.
Trezeguet nije prekrižio reprezentaciju
Foto: Sandro Donda

Pet mjeseci nakon što je objavio oproštaj od francuske nogometne reprezentacije, napadač Juventusa Davide Trezeguet se predomislio...

"Još uvijek mislim da za mene ima mjesta u redovima Tricolora i zbog toga smatram kako još nije vrijeme za oproštaj. Obožavam igrati za reprezentaciju i ne želim se odreći tih snova", priznao je Trezeguet u razgovoru za sportski dnevnik L'Equipe.

Razlog njegove prvotne najave o napuštanju francuske vrste je sukob s izbornikom Raymondom Domenechom, koji ga usprkos sjajnim igrama u dresu torinske "Stare dame" nije uvrstio među putnike na posljednje Europsko prvenstvo gdje su Francuzi doživjeli debakl. Njihov sukob niti danas nije razriješen, no Trezeguet se nada kako će ga Domenech ipak pozvati.

"Ne postavljam nikakve uvjete. Želim svojim igrama na terenu izboriti mjesto u reprezentaciji", dodao je napadač Juventusa.

Trezeguet je priznao kako je nedavno razgovarao s pomoćnim trenerom francuske vrste Alainom Boghossianom, koji mu je kazao kako izbornik razmišlja o napadačkom paru Benzema - Trezeguet.

Trezeguet je u dresu Les Bleusa odigrao 71 utakmicu i postigao 34 pogotka. Posljednji nastup za reprezentaciju upisao je u ožujku u susretu s Engleskom. Trenutno je treći strijelac u povijesti reprezentacije. Ispred njega su tek Thierry Henry s 48 i Michel Platini s 41 pogotkom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!