arhiva

Sto posto

Dario Dodić • nedjelja, 07.12.2008.
Sto posto
Foto: Davor Sajko

Ima li ljepšeg osjećaja od onoga kada pogodite čitavo kolo HNL-a?

Još jednom ste potvrdili moju teoriju - ljudi se više vole naslađivati nego nekoga podržati. Kada sam promašio gotovo kompletno kolo HNL-a bilo je jednostavno poslati mi e-mail i podbadati, ali kad pogodim sve parove, nakon što sam u pretposljednjem kolu promašio samo jedan - e, to i nije neka fora.

U pravu ste, nije, bila bi veća fora da sam sve to odigrao u kladionici, sakupio bi se poprilično pristojan koeficijent. Ali nisam, tako da se mojih sto posto zapravo i ne računa. Iako, ne znam kako je kod vas, ali ja najmanje love uberem kada sve prolazi na kladionici. Dani koji zadaju glavobolje vlasnicima kladionica meni ne donose previše. Svi pogađaju Arsenale, Manchestere, Intere i Rome, a ja čekam Gyorove, Juan Auriche, hokeje X i manje poena u curlingu.

Onda shvatim kakva sam budala pa odigram u idućem kolu normalne parove. A to je još veća glupost jer neće sve proći kako treba dva kola zaredom. Zaključak je - moram preskočiti jedno kolo jer sam u ziheraškom vremenskom zaostatku. Je li se vama ikada dogodilo da ste baš sve u nekom vikendu pogodili na kladionici? Ne pričam o jednom listiću s pet parova, nego onako, da ste pogodili jedno 20 parova, ubrali priličnu lovu? Koliko se sjećam, ja nisam. I kada je odličan dan ostanu mi tri, četiri suvenir-papira na kojima sam promašio jedan par. To zovem prinošenjem žrtve. Nekad mi se dogodi da i čitav listić s npr. četiri para promašim ako je dan bio baš dobar - nema veze, to je plemenski kodeks između mene i kladionice.

Sto posto. Sa stopostotnom sigurnošću mogu reći da će Sportnet.hr ekipa danas na Kutiji šibica nastupiti u krajnje okrnjenom sastavu, a kriv je, naravno, HNL. Dva glavna igrača ne mogu nam nastupiti jer Zagreb gostuje na Maksimiru (utakmica u Kutiji u 15h, Dinamo u 15.30h). Zato će se Abdurahimi i Sesar nadati da ćemo proći u treće kolo pa da i oni mogu pokazivati svoje haklerske sposobnosti na turniru svih turnira.

Da bi stvar bila još gora, ozlijedio nam se jedan igrač, a ne može nastupiti niti golman. Jedino što mogu reći jest da ćemo mi preostali dati sve od sebe, odnosno dat ćemo sto posto svojih mogućnosti! Ili bolje da damo 120? Nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj, tko zna, možda i Bes i Ses dobiju svoju priliku. Možda ćemo se smijati ovome kada osvojimo Kutiju. Dario, probudi se.

Neću lagati, igramo u najgorem mogućem terminu. 15h, ne mogu pratiti Talijane, ne mogu složiti popravni listić sa Španjolcima, imam osjećaj da će ovo biti užasan dan ako ne prođemo u treće kolo. Tko zna, možda upoznam neku krasnu djevojku koja će znati sve današnje rezultate. Još ako mi da neku dojavu - to je ta!

Kad smo već kod žena i klađenja, kakva su vaša iskustva? Jeste li upoznali djevojku kojoj ne smeta klađenje? One koje ja poznajem nemaju ništa protiv klađenja, dok god se puno zarađuje. Tako ni ja nemam ništa protiv 100 pari cipela, dok god koštaju pet kuna. Ali prvi put kada izgubiš (budimo realni to se redovito događa i najboljima) ti si nepouzdan, prokockat ćeš sve što imaš, ti više nisi ona divna osoba koju je upoznala. Da, a upoznali ste se na dan kada si pogodio sve živo na kladionici pa si vani bio punih džepova i ogromnog samopouzdanja. Što reći za kraj? Ono što ne znaš ne može te povrijediti - stoga skrivajte listiće, ne govorite koliko love imate, o kladionici pričajte u šiframa, kompromitirajuće sms-ove o kladionici odmah pobrišite! Je li tako M.S.?

11 pogođenih od posljednjih 12 utakmica, ima li ikakve šanse da danas nešto pogodim? Imam određene obaveze prema našoj šibenskoj suradnici Ivani, ali teško mi je odigrati protiv Hajduka s obzirom da su u velikoj formi i, što je za mene važnije, igraju stvarno lijepo. Prije bih izašao u susret Mihaeli koja prati Zagreb, ali niti to se neće danas dogoditi. Uskoro ćemo saznati koliko sam daleko od sto posto...

Šest plus jedan

Rijeka - Cibalia 1
Croatia Sesvete - Zadar x2
Inter Zaprešić - Varteks 1
Dinamo - Zagreb 1
Osijek - Slaven Belupo x2
Šibenik - Hajduk 2
Sportnet.hr - MNK Trogir 1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

arhivaPick na pojilu

Pročitaj više

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!