Nogomet

Legende Dinama i Hajduka najavile utakmicu

Sportnet • srijeda, 17.12.2008.
Legende Dinama i Hajduka najavile utakmicu

Legende Dinama i Hajduka najavile su veliku humanitarnu utakmicu. Derbi će se održati u nedjelju, 21. prosinca u Domu sportova s početkom u 15.30 sati u sklopu humanitarnog projekta Korak u život, kojim se skupljaju sredstva za pomoć djeci bez roditeljske skrbi, koja svoje obrazovanje žele nastaviti odlaskom na fakultet.

Na danas održanoj press konferenciji, predstavnici ekipe legendi Dinama te predstavnici ekipe legendi Hajduka predstavili su sastave momčadi koje će zaigrati u nedjelju.

"Zadovoljstvo nam je što možemo sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji i iznimno smo ponosni što će ovom prigodom dva najveća protivnika na nogometnom terenu u Hrvatskoj udružiti snage te odigrati utakmicu čiji ishod neće biti toliko bitan koliko svrha samog okupljanja", poručile su legende Dinama.

"Uvijek se rado odazivamo kad je nekome potrebna pomoć, a ovoj djeci, tj. sada već odraslim ljudima, je ona itekako potrebna. Dinamovce nećemo štedjeti, našu ekipu čine najbolji od najboljih iz svih generacija, tako da im neće biti lako. Ipak, ova utakmica će biti drukčija jer je naš cilj prvenstveno pomoći našoj mladeži", rekle se legende Hajduka.

Gordan Kožulj, član Rotary cluba Zagreb Kaptol, pozvao je sve koji mogu da dođu na malonogometni derbi Hajduk – Dinamo i na koncert "Severina i prijatelji" te se na taj način priključe humanitarnoj akciji Korak u život.

Poziv na sudjelovanje u projektu upućen je i dalje svim građanima i tvrtkama koje žele dati svoj doprinos za Fond kojim će se djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi omogućiti materijalni uvjeti za nesmetano studiranje na željenom fakultetu, a prilozi se mogu uplatiti na računu u Zagrebačkoj banci: 2360000-1102052855. Sve uplate u Zagrebačkoj banci, realizirane u korist akcije, oslobođene su bankarske naknade. Građani mogu pomoći akciji i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9006. Cijena ovog poziva je 6,10 kuna s PDV-om.

Legende Dinama: Mario Jozić, Tomislav Rukavina, Fabijan Komljenović, Igor Cvitanović, Nikola Jurčević, Davor Šuker, Krunoslav Jurčić, Zoran Mamić, Silvio Marić, Robert Prosinečki, Danijel Šarić, Vjekoslav Škrinjar, Zvonimir Boban
trener: Miroslav Blažević

Legende Hajduka: Tonči Gabrić, Zlatko Vujović, Dean Računica, Ante Miše, Stipe Andrijašević, Nenad Pralija, Tomislav Erceg, Igor Štimac, Ivica Mornar, Milan Rapajić, Robert Jarni, Goran Vučević, Joško Španjić, Ardijan Kozniku
trener: Ivan Buljan

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!