Nogomet

Humanitarna akcija "Torcida za Vukovar"

Sportnet • ponedjeljak, 22.12.2008.
Humanitarna akcija "Torcida za Vukovar"
Foto: Bruno Karadža

Klub navijača Hajduka - "Torcida" Split, u suradnji sa slavonskim podružnicama Torcide i Torcida.org, organizira humanitarnu akciju za pomoć najugroženijim vukovarskim obiteljima...

"Do sada su naše aktivnosti prikupljanja sredstava bile usmjerene na poboljšanje internog rada grupe i od srca zahvaljujemo svim našim članovima na dosadašnjoj potpori i povjerenju koje su ukazali u prethodnim akcijama.

Ovaj put vas pozivamo da nas podržite u akciji koja nije usmjerena na rad grupe Torcida Split, već na jednu puno važniju grupu ljudi, na stradalnike i humanitarno ugrožene obitelji grada Vukovara.

Nakon oslobođenja Grada i povratka obitelji u srušene domove, Vukovara se odgovorni i neodgovorni prisjete jednom na godinu, a obitelji koje su svoj život odlučile vratiti u Vukovar, u njemu žive 365 dana, mnoge od njih u jako teškim uvjetima.

U ovo blagdansko vrijeme, dok većina nas slavi i troši na stvari koje nas uveseljavaju, često i potpuno trivijalne stvari, pozivamo vas da se sjetite obitelji grada heroja koje ne mogu slaviti na isti način i svojoj djeci priuštiti radost kakvu mi shvaćamo olako.

Do sada smo u akcijama darivali sami sebe, a sada pozivamo sve navijače Hajduka i sve ostale ljude koji prepoznaju ovaj poziv, da se svojom uplatom odreknu nećeg manje važnog u svom životu i omoguće radost jednoj vukovarskoj obitelji ili djetetu.

Organizatori će sva prikupljena sredstva donijeti direktno u ruke ugroženim vukovarskim obiteljima i nadamo se malo im olakšati život u gradu koji je preuzeo puno naše boli na sebe.

Pokažimo zajedno da stojimo iza svojih riječi!

Sve informacije na internet adresi: http://torcida.org/site/vukovar-2008

PDF brošura sa svim detaljima akcije: http://torcida.org/site/brosura-torcida-za-vukovar-2008/

Žan Ojdanić
predsjednik K.N.H. Torcida Split"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!