Nogomet

Pletikosa glavni junak Spartaka

Zoran Zdelar • četvrtak, 25.12.2008.
Pletikosa glavni junak Spartaka
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Stipe Pletikosa proglašen je najboljim igračem sezone od strane navijača moskovskog Spartaka...

Dok se brojni mediji zabavljaju raznim nagađanjima o transferu hrvatskog reprezentativca Stipe Pletikose, navijači trenutno još uvijek njegovog moskovskog Spartaka ukazali su mu nemalu čast proglasivši ga najboljim igračem sezone, odnosno 2008. godine.

U anketi je svoj glas odlučilo dati nešto malo više od 10.000 navijača Spartaka, a Pletikosa je uvjerljivo slavio s gotovo 6.000 glasova. Da budemo precizniji, glas našem reprezentativcu dalo je točno 5.996 navijača od njih 10.481.

Pletikosa je tako osvojio 57 posto glasova, a na drugom mjestu s daleko manje glasova (njih 1.019) nalazi se Brazilac Welliton Soares.

Podsjetimo, nedavno su neki ruski mediji objavili informaciju da bi se Pletikosa mogao naći na listi nepoželjnih, no svojim obranama osvojio je brojne navijače Spartaka i teško da će ga se riješiti s objašnjenjem "nije nam potreban".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

  • Nebo i zemlja

    Piše: Branimir Korać

    Nebo i zemlja

    Bayern je neviđenom lakoćom utrpao Dinamu devet golova, a mogao je mirne duše još barem pet-šest. Katastrofa Dinama, najružniji poraz u...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!