Košarka

Umjesto u Splitu, završio u Spartaku

Branimir Korać • ponedjeljak, 29.12.2008.
Umjesto u Splitu, završio u Spartaku
Foto: Nikola Movrić

Spartak Primorje iz Vladivostoka pojačalo se uoči nastavka prvenstva povremenim ruskim reprezentativcem Nikolajom Padiusom. Nama je zanimljivo da se Padiusovo ime spominje i u kontekstu Splita...

Nikolaj Padius nova je akvizicija Spartaka iz Vladivostoka. Ruski superligaš potpisao je s Padiusom ugovor do kraja sezone, a u Rusiju se vraća kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Maroussijem u kojem je započeo sezonu.

Prema pisanju dobro informiranih litavskih izvora Padius je na stolu imao tri opcije. Prihvatio je ponudu Spartaka, a osim te ponude još je mogao birati između Uniksa u kojem nastupaju naši Marko Popović i Krešo Lončar te Splita.

Proteklih dana ništa se nije moglo čuti o navodnom interesu Splita za ruskog reprezentativnog šutera, ali lagano nezadovoljstvo učinkom nekih igrača moglo je potaknuti splitski interes. Padius je sezonu započeo u Maroussiju gdje je odigrao svega četiri utakmice uz prosjek od šest poena po susretu nakon čega je došlo do raskida ugovora i moguće je da je Slobodan Subotić preko svojih "grčkih veza" pokušao angažirati Padiusa.

Zanimljivo, Padiusovo ime se već spominjalo na našim prostorima i to ne tako davno kada su ga mediji proglasili Ciboninom željom. Dalje od toga nije otišlo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!