Zimski sportovi

"Ovo se događa jednom u životu"

Antonija Pavlić, Ivan Forjan • utorak, 06.01.2009.
"Ovo se događa jednom u životu"
Foto: Kristijan Komarica

Pranger je bio iznenađen toliko spominjanom sjajnom atmosferom na stazi i oko nje dok je Patrick Thaler svojim nastupom iznenadio sam sebe, a teško je Dalibor Šamšal mogao opisati kako se osjeća nakon sjajne vožnje na Sljemenu...

Manfred Pranger je priznao da mu nije bilo lako voziti kraj tolikog auditorija, no istaknuo i zadovoljstvo odrađenim: "Bio sam malo nervozan, no u konačnici sam dosta zadovoljan desetim mjestom. Nadam se da će druga vožnja donijeti još bolji rezultat, Grange i Kostelić su pokazali izvanredne rezultate tokom cijele sezone, a i danas su sjajno skijali te će mislim, biti nedostižni."

Patrick Thaler je pak bio malo iznenađen svojom dobrom vožnjom te najavio još bolju drugu: "Znao sam da mogu odskijati jednu dobru vožnju no da ću biti ovako dobar, to nisam mislio. Imao sam dojam da ne skijam tako dobro i tako brzo, no u drugoj vožnji ću pokušati napraviti još bolji rezultat."

Dalibor Šamšal je bio presretan nakon vožnje karijere: "Mislim da sam dobro skijao, ovakvi se rezultati događaju jednom u životu. Nevjerojatno. Ovo sada treba ponoviti i u drugoj vožnji, no moram posebno pohvaliti publiku, stvarno su najbolji.."

Slovenac Mitja Valenčić odvezao je na Sljemenu jednu od svojih boljih slalomskih vožnji te zauzeo 12. mjesto: "Ne znam što da kažem, ovo je nevjerojatno, fenomenalno. Staza je odlična, fantastično se drži. Kao da sam startao prvi, a ne 45. Dat ću sve od sebe u drugoj vožnji, pa što bude. Žao mi je zbog Dragšiča, zaista šteta zbog pada, a pobjedu želim Ivici i to zbog fantastične publike."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!