Rukomet

Omer: "Ljut sam!"

Petar Plevnik • subota, 17.01.2009.
Omer: "Ljut sam!"
Foto: Dragan Kovač

Nakon odigranog susreta Francuske i Rumunjske svi prisutni na press konferenciji složili su u jednom, da je ključna dionica susreta bilo početnih deset minuta kada su Francuzi na krilima sjajnog Thierrya Omeyera došli do prednosti...

"Bila je ova naša prva utakmica na Svjetskom prvenstvu i to je bilo vidljivo na igračima. Preemotivan ulazak u utakmicu koštao nas je katastrofalnog otvaranja. Prilikom nekoliko početnih udaraca bili smo potpuno dekoncentrirani. Poraz od deset pogodaka razlike me čini ljutim. Preostaje mi samo nadati se da će moji igrači sutra smanjiti emocije i zaigrati puno bolje.", bile su riječi trenera Rumunjske Aihana Omera.

Rumunji su lako mogli doživjeti i teži poraz da u svojim redovima nisu imali odličnog vratara Stanescua. "Teška utakmica. Prva, pa odmah protiv Olimpijskih pobjednika. Teško smo radili da dođemo ovdje i zato mi je žao što smo onako započeli susret. Ipak, Francuzi su bili favoriti, a na nama je da pokušamo zaigrati bolje u sljedećim susretima.”

Vezane vijesti

Po izrazu lica francuskog trenera Claudea Oneste bilo je vidljivo da je današnji susret shvatio kao "još jedan dan u uredu", a potvrdila je to i njegova izjava. "Prva utakmica je uvijek teška. U današnjem susretu imali smo nekih vrlo dobrih, ali i nekih ne baš tako dobrih stvari. Čestitam Rumunjima, koji su odigrali odlično, no na kraju su ipak pali. Sve u svemu, bio je to vrlo dobar meč."

Sa svojim trenerom složio se i Daniel Narcisse "Danas je najvažnija bila pobjeda. Slažem se s trenerom da je u našoj igri bilo dobrih i loših stvari. Odlično je što smo se dobro kretali bez lopte, dok je glavni problem je bio taj što nismo imali isti ritam. Sjajno smo otvorili susret zahvaljujući Omeyeru, koji je imao gotovo stopostotni učinak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

SP 2009
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!