Rukomet

"Sa Španjolcima će biti lakše"

Vedran Babić • ponedjeljak, 19.01.2009.
"Sa Španjolcima će biti lakše"
Foto: Bruno Karadža

Kapetan hrvatske reprezentacije Petar Metličić u mix zoni je nekako zaključio ovaj prvi dio skupine B i najavio pravu borbu u iduće dvije utakmice u kojima se raspliće situacija prije drugog kruga...

Metličić upozorava kako je sve do sada bila tek uvertira za ono pravo, a to su utakmice protiv Španjolske i Švedske u srijedu, odnosno četvrtak. "Sada imamo dan odmora i moramo se pripremiti za Španjolsku. Mislim da će nam protiv njih biti lakše igrati jer među nema nikakvih nepoznanica. Ovakve utakmice kao večeras s Kubom uvijek su opasne jer može doći do ozljeda."

"Španjolci imaju imperativ pobjede i to nam možda neće ići u korist. No, bez podcjenjivanja, smatram kako je na nama da odigramo kako znamo. U tom slučaju sigurno pobjeđujemo", kaže kapetan Paklenih.

Pomalo iznerviran konstantnim upitima o njegovom zdravlju, Ivano Balić je rekao: "Stanje se ne može popraviti u jedan dan." O samoj utakmici kratko je prozborio: "Prvih deset minuta je bilo malo problema dok se nismo našli u obrani, ali nakon toga je sve bilo u redu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometTop temaSP 2009
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!