Rukomet

Pešić se oporavlja u bolnici

Sportnet • nedjelja, 08.02.2009.
Pešić se oporavlja u bolnici
Foto: Davor Sajko

Nakon operacije kojom mu je odstranjen bubreg, Ivan Pešić oporavlja se na odjelu intenzivne njege bolnice u Veszpremu, javlja Hrvatski rukometni savez.

Liječnici hrvatske reprezentacije u kontaktu su s liječnicima koji su obavili operativni zahvat nakon brutalnog napada. Svi zajedno vjeruju da će se mladi vratar hrvatske reprezentacije uspješno oporaviti.

Hrvatski rukometni savez ponudio je svu potrebnu pomoć obitelji Ivana Pešića koja je uz njega u Veszpremu. Predsjednik Saveza Sandi Šola zahvaljuje svima koji se brinu o Ivanu.

"Ovo je velika tragedija za hrvatski rukomet. Vjerujem da će počinitelji biti pronađeni i kažnjeni. Ivanu Pešiću kao i Žarku Šešumu želim brz oporavak i povratak rukometu. Stojimo na raspolaganju obitelji Ivana Pešića, a čim bude moguće posjetit ćemo ga u bolnici. Želio bih zahvaliti svima koji nam pružaju podršku, također i hrvatskom veleposlaniku u Mađarskoj Ivanu Bandiću koji je odmah došao u Veszprem i ponudio pomoć. Izražavam sućut obitelji Mariana Cosme te Rumunjskom rukometnom savezu", rekao je Sandi Šola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometReprezentacija
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!