Nogomet

Propao okršaj Srne i Modrića

Borna Rupnik • srijeda, 18.02.2009.
Propao okršaj Srne i Modrića
Foto: Kristijan Komarica

Najavljivani obračun Šahtarovog Darija Srne i Tottenhamovog Luke Modrića ipak se neće zbiti. Barem ne u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa UEFA, jer Luka Modrić uopće nije otputovao u Ukrajinu...

S obzirom da Vedran Ćorluka nema pravo nastupa u Kupu UEFA jer je prije dolaska u Tottenham u istom natjecanju branio boje Manchester Cityja, jedina šansa za hrvatski dvoboj u Donjecku bio je Luka Modrić, no trener Harry Redknapp ne računa na njega za taj susret.

Tako će kapetan Darijo Srna sutra izvesti svoj Šahtar protiv kombinirane momčadi Tottenhama. U njoj neće biti Ledleya Kinga i Jamieja O'Hare, koji se oporavljaju od ozljeda te napadača Jermainea Defoea, Robbieja Keanea i Romana Pavljučenka koji poput našeg Ćorluke također nemaju pravo nastupa.

No, to nije sve. U skupini igrača koje Redknapp nije poveo u Ukrajinu, osim Luke Modrića, nalaze se i vratar Carlo Cudicini, Jonathan Woodgate, Wilson Palacios i Aaron Lennon. Čini se da su engleskom stručnjaku ipak puno važniji prvenstveni ogledi u kojima Tottenham mora spašavati svoj prvoligaški status.

Međutim, ostaje vidjeti hoćemo li hrvatske reprezentativne veznjake vidjeti u međusobnim dvobojima u uzvratu na White Hart Laneu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!