arhiva

Karneval počinje!

Dario Dodić • nedjelja, 22.02.2009.
Karneval počinje!
Foto: Davor Sajko

Nema više skrivanja, danas je dan kada padaju proljetne HNL maske, tko zna što nas čeka...

Da se Paulo Coelho uhvati opisivanja savršenog dana sumnjam da bi smislio ovako bajkovito jutro. Dobro, nekima je već podne, ali imajte na umu da je vikend karnevala, da sam u Rijeci i da je večer radila prekovremeno i završila u jutarnjoj smjeni. Kakav dan, počinje HNL, zamaskirani ljudi trče mi pod prozorom, a policija ih ne ganja, nadajmo se da će slično biti i na derbiju.

Ispucao sam sav svoj liričan arsenal, a Arsenal se baš i nije ispucao jučer, glavno da je junak svake priče i miljenik pravih zagrebačkih obitelji, Niko Kranjčar, zatresao mrežu. Bravo Niko, nisi iznevjerio. I tu moje poznavanje vikendaških sportskih događaja prestaje, ionako ništa nije važno, uskoro će HNL, počinje Sportingbet Manager, sastavio sam momčad iz snova.

Tako je, samo u najluđim snovima sakupit ću iole značajan broj bodova u ovom kolu, jer Rijeka će dobiti Osijeka (tako kažu Riječani, a ja im naivno vjerujem), a obranu mi drže Osječani. S druge pak strane golove očekujem od Hajdukovaca i Dinamovaca. Tako je, moja Manager ekipa očekuje dobru utakmicu na Poljudu, vidi maloga kako je optimističan. Ma za sve je kriv ovaj krasan dan i ovo divno jutro bez mamurluka, kriva je Ana s Marinića i još jedna koju je ipak bolje ne spominjati - hvala redarskoj službi u riječkim noćnim klubovima!

Tko će se boriti za Sportnet Fanatik ekipu danas? Na golu kao i uvijek Skender, obranu drže Smoje, Babić i Poldrugač, dok će protivničke napade razbijati i napadače upošljavati Tomasov, Čaval, Parlov i Palić. Ako će uopće svi oni igrati danas. Iiiiii, stižemo do napada, Mandžukić, Kalinić i Vručina. Na papiru sjajna momčad, realno, neću osvojiti više od 30 bodova.

Zamaskirane Riječanke čekaju, a i treba stići do kladionice prije nego se hrvatski nogoloptači ne sjure po zelenim sportskim poljima, evo kako je glasovao maškarani žiri iz Rijeke:

Šestorica veličanstvenih

Osijek - Rijeka x2
Slaven Belupo - Šibenik 1
Zagreb - Inter 1
Varteks - Croatia Sesvete x2
Zadar - Cibalia 1
Hajduk - Dinamo x

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

arhivaPick na pojilu

Pročitaj više

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!