Zimski sportovi

Ivica Kostelić vozio spust u Vip centru

Sportnet • četvrtak, 26.03.2009.
Ivica Kostelić vozio spust u Vip centru

Ivica Kostelić je nakon svoje najuspješnije skijaške sezone danas posjetio Vip centar u Zagrebu, gdje se družio i fotografirao s Vip korisnicima te im dijelio autograme. Najodvažniji su se okušali u video igri Ski Challenge, dok su najvještiji drugu vožnju morali odvoziti brže od našeg najboljeg skijaša kako bi osvojili nagradu.

Iako umoran od naporne sezone Ivica nije propustio priliku da još jednom stane na skije, makar i u video igri. Tako je danas zaigrao Ski Challenge sa svakim od četiriju najboljih igrača među Vip korisnicima, čemu su prethodile svojevrsne kvalifikacije. Svi sudionici dobili su utješne nagrade, a četvero finalista Ivica i Vipnet nagradili su majicama i sportskim torbama. Ukupni pobjednik Laren Zovko (23) iz Zaprešića osvojio je još i potpisani startni broj te službenu jaknu Vip Snow Queen Trophyja.

Osim druženja s Ivicom, Vipnet je samo danas svim posjetiteljima Vip centra u Gajevoj osigurao poseban popust od 10 posto na kupnju Vipme kompleta. Ponajbolji svjetski skijaš obožavateljima je prenio i svoja osobna iskustva u korištenju Vip usluga i uređaja, čiji je izvrstan poznavatelj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!