Nogomet

Spahić: "Ovo je nevjerojatno"

Vid Horvat • četvrtak, 02.04.2009.
Spahić: "Ovo je nevjerojatno"
Foto: Sandro Donda

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine dobiva pohvale za sve ono što je prošao u posljednjih pet dana, od pada u nesvijest u Belgiji, do vođenja svoje momčadi prema povijesnoj pobijedi u Zenici...

Emir Spahić zaslužuje sve čestitke na račun svoje igre i pun je hvale za suigrače koji su izgarali na terenu do zadnjeg atoma snage. "Ovo je nešto nevjerojatno. Atmosfera u momčadi prije same utakmice bila je strašna, to ste trebali vidjeti. Ovo je bila jako važna utakmica, a navijači su nam bili dodatni motiv jer su nas bodrili svih 90 minuta. Hvala i izborniku Miroslavu Blaževiću koji je imao povjerenja u sve nas", rekao je kapetan reprezentacije.

Uspjeh svoje momčadi pohvalio je i Ćiro, te se posebno osvrnuo na svog kapetana i povratnika u momčad. "Spahić je pokazao da je veliki sportaš, domoljub i pravi primjer svojim kolegama. Uz igrače čestitao bih i ovoj prekrasnoj publici. Ovo je za mene povijesna pobjeda s obzirom da je malo koja ekipa, osim Španjolske, uspjela pobijediti istog protivnika dva puta u samo četiri dana", rekao je izbornik BiH.

Ćirine trupe učvrstile su drugo mjesto u skupini sa četiri boda ispred Turske i imaju priliku ostvariti povijesni uspjeh plasmanom u Južnu Afriku, a na ruku im ide raspored do kraja kvalifikacija. Bez obzira na poraz belgijski izbornik je optimističan i smatra da imaju šanse. "Još ništa nije gotovo", rekao je Vandereycken.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

NogometSP 2010.
  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!