Ostali sportovi

Sandra, ti to možeš!

Sportnet • ponedjeljak, 06.04.2009.
Sandra, ti to možeš!

Organizatori i pokrovitelji humanitarne akcije "Sandra, ti to možeš!", koja će se održati 13. travnja 2009. godine u Zagrebu, pokrenuli su jedinstveni humanitarni telefon za prikupljanje financijske pomoći za rehabilitaciju hrvatske olimpijke, stolnotenisačice Sandre Paović.

Telefon 060 9006 (cijena poziva s PDV-om je 6,10 kuna) je u funkciji od 1. travnja, a pozivom na spomenuti broj doniraju se sredstva za pomoć Sandri Paović. Akcija će se održati u organizaciji Hrvatskog kluba olimpijaca, Hrvatske radio televizije, Hrvatskog stolnoteniskog saveza, uz pokroviteljstvo Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, te u suorganizaciji Zaklade hrvatskih sportaša i Sportske udruge Visoke poslovne škole Libertas.

U ponedjeljak 13. travnja predviđeno je održavanje nekoliko događanja, koja će započeti na RŠC Jarun utrkom za Sandru, a veliko finale akcije koje će izravno prenositi kamere HTV-a bit će revijalne nogometne utakmice, stolnoteniski turnir, uz nastup eminentnih hrvatskih glazbenih imena, a bit će organiziran i tzv. call centar koji će građanima omogućiti uključivanje u akciju.

Poslušajte radijski spot "Sandra ti to možeš".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!