Rukomet

Lacković na Metličića

Ivana Strahija • utorak, 07.04.2009.
Lacković na Metličića
Foto: Ivana Strahija

U Beču su izvučeni parovi polufinala EHF kupova. U Ligi prvaka sastaju se Lackovićev Hamburg i Metličićev Ciudad Real.

Nema više slabih protivnika, to je jasno, no nama će ipak najzanimljiviji biti dvoboj Hamburga i Ciudad Reala, u kojima igraju naši reprezentativci Blaženko Lacković i Pero Metličić.

Drugi polufinalni par čine Zagrebov "krvnik" njemački Kiel te Rhein Neckar Löwen.

U Kupu EHF-a naši susjedi Slovenci okupljeni u klubu Gorenje igrat će protiv švicarskog St. Otmar St. Gallena, dok će Gummersbach odmjeriti snage sa španjolskim Aragonom.

Polufinale Kupa pobjednika kupova spojilo je švicarski Kadetten Handball s njemačkim Nordhornom, a drugi je par Amicitia Zürich te španjolski Valladolid.

U Challenge kupu su dva rumunjska kluba uspjela izbjeći jedan drugoga, pa će tako Resita igrati protiv Turaka okupljenih u klubu Besiktas JK, a Suceava će igrati protiv BSV Bern Murija iz Švicarske.

Prva utakmica Lige prvaka igra se između 22. i 26. travnja, a uzvrat je na rasporedu od 29. travnja do 3. svibnja. Bolji iz dva susreta igraju finale.

Po dvije utakmice igraju se i u ostalim europskim kupovima. 25. i 26. travanj rezerviran je za prvi, a 2. i 3. svibanj za drugi susret Kupa EHF-a, Challenge kupa i Kupa kupova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!