Nogomet

Dinamo prvi domaćin finala Kupa

Zoran Zdelar • srijeda, 15.04.2009.
Dinamo prvi domaćin finala Kupa
Foto: Davor Sajko

Ždrijebom je odlučeno da će se prva finalna utakmica Kupa Hrvatske odigrati u Zagrebu 13. svibnja, a uzvrat je u Splitu 28. svibnja...

U Rusanovoj je danas ždrijebom odlučeno domaćinstvo dvije finalne utakmice Hrvatskog kupa u kojem sudjeluju Dinamo i Hajduk, a prva utakmica igrat će se u Maksimiru 13. svibnja, dok je uzvrat na rasporedu 28. svibnja na Poljudu. Obje utakmice trebale bi se igrati s početkom u 17.30 sati, no to je podložno promjenama te će ponajviše ovisiti o programskoj shemi HTV-a.

Protekle sezone Dinamo i Hajduk također su bili u finalu Kupa te se također prva utakmica igrala u Zagrebu. Dinamo je tada pred svojim gledateljima ubilježio pobjedu od 3:0, dok je u Splitu odigrana utakmica bez golova.

Vezane vijesti

S obzirom da je 31. svibnja na rasporedu posljednje prvenstveno kolo, nogometaši Dinama gotovo sigurno neće se ni vraćati u Zagreb nakon uzvratne finalne utakmice u kojoj će ili slaviti obranu Rabuzinovog sunca ili žaliti zbog njegovog gubitka. Naime, u Splitu će se posljednjeg dana u svibnju vrlo vjerojatno u direktnom dvoboju Dinama i Hajduka također odlučivati novi prvak Hrvatske, pa se vjeruje da će Dinamovci u Dalmaciji provesti nekoliko dana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!