Nogomet

Zvezda ostala bez predsjednika

Antonija Pavlić • petak, 24.04.2009.
Zvezda ostala bez predsjednika
Foto: Sandro Donda

Nekada jedan od najjačih jugoslavenskih i europskih klubova, srbijanska Crvena Zvezda, u posljednje vrijeme sve učestalije grca u financijskim i rezultatskim problemima, te jedva uspijeva spojiti kraj s krajem. Mnoštvo turbulencija u i oko kluba danas je rezultiralo i ostavkom čelnog čovjeka, Dobrivoja Tanasijevića, koji je zahtjev za odlaskom podnio u želji da donekle smanji tenzije oko kluba...

Beogradska Crvena Zvezda, koja se kako sada stvari stoje, profilirala u premijernu nogometnu instituciju potpalu pod utjecaj globalne ekonomske krize, doživjela je danas i prvu veću smjenu na svome čelu. Ostavku je, naime, u vrhuški kluba podnio predsjednik Dobrivoje Tanasijević, i to kako bi barem donekle umanjio silovite tenzije i pomogao klubu da se oporavi i ponovno digne na zdrave noge.

Na takav ga je radikalan potez natjeralo prvestveno niz problema unutar nekad jakog srbijanskog kluba, a najviše možda i nagomilani dugovi i nemogućnost isplata plaća igračima i stručnom stožeru.

Predsjedničku će dužnost do nove inauguracije obavljati tako netko od članova Upravnog odbora, a novi će čelni čovjek tu funkciju obavljati kao već četvrti u posljednjih pet godina!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!