Vodeni sportovi

Hrvati sa Španjolcima i Grcima

Hrvoje Vuković • četvrtak, 07.05.2009.
Hrvati sa Španjolcima i Grcima
Foto: Sandro Donda

U Pescari je održan ždrijeb vaterpolskih skupina za nadolazeće XVI. Mediteranske igre, koje će se krajem lipnja održati u tom talijanskom gradu. Hrvatska je izvučena u grupu B gdje će igrati sa Španjolskom, Grčkom i Turskom...

Mediteranske igre, skupina B

HRVATSKA
Španjolska
Grčka
Turska

Hrvatski vaterpolisti osigurali su si iznimno radno ljeto. Nakon plasmana na Final 8 Svjetske lige koji će se održati od 16. do 21. lipnja u Podgorici, Rudićeve pulene nakon tog završnog turnira još čeka nastup na Mediteranskim igrama te Svjetskom prvenstvu. Vaterpolski turnir u sklopu Mediteranskih igara u Pescari počinje 30. lipnja i traje do 5. srpnja, a Hrvatska je izvučena u skupinu B sa Španjolcima, Grcima i Turcima.

Na turniru će nastupiti devet momčadi, a preostalih pet smješteno je u grupu A koju čine domaćin Italija, Srbija, Crna Gora, Francuska i Libija. Iako još nije službeno potvrđeno, Rudić bi i na ovaj turnir mogao voditi najjači sastav, a isti primjer slijedit će i Srbija i Italija, dok Crnogorci još kalkuliraju. Hrvatska će također između 11. i 15. lipnja odigrati dvije prijateljske utakmice s Italijom u Trstu i Rijeci, kao pripremu za Final 8 Svjetske lige i Mediteranske igre.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!