Nogomet

"Ne mogu promijeniti neke stvari"

Vid Horvat • petak, 08.05.2009.
"Ne mogu promijeniti neke stvari"
Foto: EPA

Vrhunsku utakmicu odigrao je sinoć brazilski veznjak protiv HSV-a. Pravi je užitak gledati takvog majstora na terenu i na žalost svih nogometnih fanova, prvenstveno navijača Werdera, nećemo ga gledati u Istanbulu. Diego je zaradio drugi žuti karton i morat će propustiti finale...

Šteta što UEFA kao organizacija nema mogućnost poništiti nepravednu sudačku odluku, jer poslije krađe protiv Chelseaja i nezasluženog prolaza Barcelone, još smo jednom ostali zakinuti. Poslije jedne provokacije, Diego je nepravedno zaradio žuti karton, što mu je drugi i automatski znači neigranje sljedeće europske utakmice. A ostalo je samo finale.

"Puno će nam faliti Diego u Istanbulu", izjavio je trener Thomas Schaaf i dodao kako je bio izrazito "bijesan" nakon što mu je sudac De Bleeckere pokazao karton. "On je izniman igrač. Pomogao nam je da dođemo do finala i nadam se da će mu momčad to vratiti", rekao je trener Werdera.

Pokretačka snaga i motor momčadi iz Bremena također je ostao razočaran što neće zaigrati u Istanbulu. "Nažalost ne mogu promijeniti stvari", izjavio je Brazilac. "Silva me je odgurnuo, ja nisam odgovorio, a dobio sam žuti karton", dodaje on. "Svejedno, mislim da možemo osvojiti Kup UEFA", rekao je veznjak Werdera.

Brazilca već neko vrijeme ozbiljno prati torinski Juventus i silno ga žele vidjeti u svojim redovima od sljedeće sezone. "Došlo je do susreta Juventusa i Werdera. Ali, ne možemo potvrditi da je dogovor postignut", izjavio je za klupske stranice direktor Werdera Klaus Allofs. Bez obzira, teško će u Bremenu zadržati najboljeg igrača, a kao najozbiljnija buduća destinacija ostaje Stara dama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!