Nogomet

Pandža otkazao Ćiri

Mihaela Bradovski • četvrtak, 21.05.2009.
Pandža otkazao Ćiri
Foto: Kristijan Komarica

Reprezentaciju BiH 1. lipnja očekuje gostovanje u Taškentu gdje će odigrati prijateljsku utakmicu s Uzbekistanom, a već nakon objavljivanja popisa kandidata, izbornik Blažević suočio se s prvim otkazima...

Na gostovanje u Taškent Ćiro Blažević neće voditi najjaču selekciju već će priliku dobiti i oni koji kucaju na vrata udarnih 11. Nakon objave popisa kandidata, Blažević je već naišao na neke otkaze koji će dodatno oslabiti BiH u Taškentu.

Prvi su otkazali Boris Pandža i Semir Štilić koji zbog obveza u Hajduku i Lechu ne mogu sudjelovati u ovom susretu. Pod znakom pitanja još uvijek je i nastup Admira Vladavića i Miralema Pjanića te će ukoliko i oni otkažu Blažević biti na pravim mukama.

Iz HNL-a osim Pandže pozivnicu je dobio još napadač Šibenika Ermin Zec čiji nastup ne bi trebao biti pod znakom pitanja.

Po povratku iz Taškenta reprezentaciji će se priključiti i oni najbolji koji će zaigrati protiv selekcije novinara 5. lipnja na Grbavici.

Blaževićev popis za Taškent:
Nemanja Supić, Adis Nurković, Emir Spahić, Boris Pandža, Velibor Vasilić, Bojan Regoje, Dario Damjanović, Miralem Pjanić, Admir Vladavić, Sanel Jahić, Semir Štilić, Vlastimir Jovanović, Velibor Đurić, Ermin Zec, Saša Kajkut, Alen Škoro i Admir Raščić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!