Nogomet

Protiv Ukrajine i bez Sablića

Branimir Korać • nedjelja, 24.05.2009.
Protiv Ukrajine i bez Sablića
Foto: Davor Sajko

Hrvatski izbornik Slaven Bilić u susretu protiv Ukrajine neće moći računati niti na Gorana Sablića koji se ozlijedio prije desetak dana, a sada je i definitivno otpao za nastup...

Goran Sablić i definitivno je otpao za nastup protiv Ukrajine. Branič kijevskog Dynama ozlijedio se prije desetak dana, izbornik Bilić mu je kao i Eduardu uručio pretpoziv nadajući se kako će se oporaviti do Ukrajini, međutim subotnji pregled kod doktora Nemeca potvrdio je bojazan kako Sablićevo koljeno ipak neće biti zaliječeno do Ukrajine.

"Upravo iz razloga što je najozbiljnije konkurirao za utakmicu u Zagrebu, odlučili smo napraviti ovaj pregled. U ovome trenutku postoji opravdana sumnja da je ozljeđen meniskus, tako da će Sablić već u utorak napraviti pregled magnetskom rezonancom kako bi definirali prirodu same ozljede. Nažalost, njegovo ukupno stanje, a obzirom da pripreme počinju za pet dana, takvo je da on nikako nije u situaciji da se može priključiti momčadi", kazao je doktor Nemec, a izjavu prenosi službena stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Obzirom da je za Ukrajinu otpao i Ivica Križanac, nastup Sablića koji je u posljednje vrijeme igrao puno i dobro u Dynamu, bio je realan. Međutim, izbornik će sada morati potražiti neka druga rješenja u posljednjoj liniji u vjerojatno ključnoj utakmici za našu reprezentaciju.

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

EP 2024, skupina B

1Španjolska 35:0+59
2Italija 33:304
3Hrvatska 33:6-32
4Albanija 33:5-21

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!