Nogomet

Kalinić upitan za Dinamo

Borna Rupnik • srijeda, 27.05.2009.
Kalinić upitan za Dinamo
Foto: Bruno Karadža

Uzvratna utakmica finala hrvatskog kupa na rasporedu je u četvrtak u Splitu, a trener Hajduka Ante Miše suočio se s novom brigom - zbog obnovljene ozljede neizvjestan je nastup njegovog najboljeg strijelca, Nikole Kalinića...

Hajduk posljednje pripreme prije poljudskog uzvrata odrađuje na otoku Braču, ali tamošnju je karantenu zbog novih bolova u butnom mišiću morao napustiti Nikola Kalinić, prva zvijezda splitskog Hajduka. Za danas je zakazan pregled i ultrazvuk u splitskoj bolnici.

Na taj je način stručni stožer splitske momčadi na ključnim treninzima ostao bez najvažnije karike, a hoće li Kalinić biti spreman za Dinamo, pokazat će vrijeme.

Naime, nije nemoguće ni da dobije injekcije protiv bolova i istrči na teren jer bi bez njega u sastavu ionako minimalne Hajdukove šanse da preokrene visoku prednost Zagrepčana iz prvog dvoboja (3:0) dodatno pale.

Dinamo u prilog tako ide i podatak da čak i ako ga Ante Miše uvrsti u prvu jedanaestoricu, Kalinić neće biti potpuno zdrav i spreman.

Nikola Kalinić s 15 postignutih pogodaka u prvenstvu predvodi Hajdukovu listu strijelaca, ispred Senijada Ibričića s 11 i Drage Gabrića s osam pogodaka, a ujedno je i najskuplji Hajdukov eksponat.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!