Automoto

Čegelj: "Delta ide dalje"

Vid Horvat • srijeda, 27.05.2009.
Čegelj: "Delta ide dalje"

Tim riječima je danas glavni tajnik Auto kluba Delta započeo konferenciju za novinare. 36. Croatia Delta Rally počinje već danas kada se Shakedoenownom na legendarnom Martin Bregu otvara program, dok je svečani start sutra...

Organizacija je uspjela i nakon početnih problema ipak ćemo svjedočiti fantastičnom reliju koji traje tri dana. "Nakon mukotrpne organizacije stvoreni su svi potrebni elementi kako bi se reli održao", izjavio je Berislav Čegelj. "Zahvaljujemo se gradu Zagrebu za pomoć cijeloj priredbi", dodaje on.

Tajnik Auto kluba Delta naglasio je kako nije bilo podrške sa svih strana i buduća suradnja uvelike bi pomogla da se održi takav događaj u Hrvatskoj. "Vlada i HOO nisu pokazali interes za ovaj status", izjavio je jedan od članova organizacijskog odbora.

Uz predstavnike organizacijskog odbora, direktora utrke Slavena Dedića, nekoliko riječi o samom reliju dao je pobjednik prošlogodišnje utrke Corrado Fontana. "Drago mi je što sam se vratio, ovo mi je treći put ovdje i jako mi se sviđa", izjavio je Talijan. "Bez obzira na novi auto, nadam se ponavljanju prošlogodišnjeg uspjeha", rekao je on.

Bogati natjecateljski dan će se nastaviti u petak, a svečano proglašenje pobjednika je u subotu iza 17 sati. U svakom slučaju gledati ćemo zanimljive utrke u Zagrebu i njegovoj okolici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

AutomotoOstalo

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!