Nogomet

Dinamo ima još jednog reprezentativca

Sportnet • subota, 30.05.2009.
Dinamo ima još jednog reprezentativca
Foto: Ivan Lacković

Mathias Chago pozvan je u kamerunsku reprezentaciju te konkurira za nastup u utakmici protiv Maroka, koja je na rasporedu 7. lipnja...

Poduža lista Dinamovih nogometaša koji su članovi, što A vrste, a što nižih kategorija, reprezentacije danas se dodatno povećala s još jednim imenom. Naime, Mathias Chago po prvi put u svojoj karijeri primio je pozivnicu kamerunskog izbornika.

Chago će tako konkurirati za nastup u utakmici koju Kamerun 7. lipnja igra protiv Maroka. "Ovo mi je najsretniji dan u životu. Iskreno, nisam se baš nadao pozivu, premda sam imao informacije da prate moje izvedbe. Gledali su me i prošle godine u Zagrebu, nešto je bilo u zraku, no zbilja nisam htio previše razmišljati o tome", rekao je Chago.

Koliko ti ovaj poziv znači s obzirom na brojne ozljede koje su te pratile? "Ja uvijek kažem kako se sve u životu vrati. Prošao sam puno toga, no uvijek sam vjerovao da ću se jednog dana vratiti. Borac sam i nikada ne odustajem. Želio bih zahvaliti Bogu i svim ljudima koji su imali vjere u mene i njima posvećujem ovaj poziv."

Kako je to primila tvoja obitelj i da li si se čuo s njima? "Jučer su me zvali kako su čuli tu informaciju, no ja sam mislio da se šale i rekao da ću povjerovati kada poziv dođe u klub. To se danas i dogodilo. Naravno, svi su sretni radi mene i prvi sam igrač u svom kvartu koji je dobio poziv za reprezentaciju tako da je sada dolje veliko veselje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!