Košarka

CSKA napokon ugrabio Sokolova

Branimir Korać • srijeda, 10.06.2009.
CSKA napokon ugrabio Sokolova

Moskovski CSKA objavio je kako je sve dogovorio s centrom Dmitrijem Sokolovim koji je danas potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom...

Dmitrij Sokolov novi je član moskovskog CSKA. Dojučerašnji centar Uniksa iz Kazana popisao je trogodišnji ugovor s Moskovljanima na obostrano zadovoljstvo nakon što je CSKA u više navrata tijekom prošlosti pokušavao dovesti ga u svoje redove.

"Dovođenje Dmitrija bio nam je jedan od prioriteta ovog ljeta i drago nam je da smo brzo realizirali stvar. U više navrata pokušavali smo ga angažirati, posljednji put prije tri sezone, no tada nismo imali sreće. Sada smo uspjeli i drago nam je zbog toga. Trener Pašutin jako dobro poznaje njegove mogućnosti još iz mladih selekcija i očekujemo dobru suradnju", kazao je sportski direktor Moskovljana Andrej Vatutin.

Sokolov je prošle sezone u Uniksu u ruskom prvenstvu prosječno bilježio 8.1 poen uz 4.6 skokova dok je u Eurokupu imao brojke od 9.5 poena i 3.4 skoka po susretu.

"Jako sam sretan što stižem u tako velik klub, ne dobiva svatko priliku obući dres CSKA. Jako želim pomoći svojoj novoj momčadi, dat ću sve od sebe da ima pomognem i da napredujem te ostavim trag u klubu", kazao je Sokolov.

Isto tako iz Uniksa stiže vijest kako su otpustili Marca Jacksona s kojim nisu bili zadovoljni, a trag koji je ostavljao na klupskom budžetu bio je priličan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!