Vodeni sportovi

Muslim otpao, pozvan Krapić

Maja Giljanović • subota, 13.06.2009.
Muslim otpao, pozvan Krapić
Foto: Kristijan Komarica

Centar zagrebačke Mladosti Petar Muslim se javio na raport izborniku Ratku Rudiću, ali je Splićanin otpao s popisa reprezentativaca zbog ozljede koljena...

Društvo preostalih 15 igrača koje je izbornik Ratko Rudić okupio 9. u Dubrovniku napustio je Petar Muslim.

Splićanin je doputovao u Dubrovnik, ali je liječničkim pregledom ustanovljeno da je ozljeda koljena 21-godišnjaka takve prirode da zahtijeva operaciju odmah umjesto kako je izbornik priželjkivao nakon SP-a odnosno procijenjeno je da Muslim ne bio u stanju odgovoriti naporima koje reprezentaciju čekaju sljedećih mjesec dana.

Jedan za drugim, naime, naviru izazovi poput Final 8 Svjetske lige u Podgorici, Mediteranskih igara u Pescari i šlag na tortu Svjetsko prvenstvo u Rimu.

"Muslim je među igračima koji su u proteklih godinu dana silno napredovali i prava je šteta što ga je ozljeda zaustavila", izjavio je Rudić.

Egida dok jednom ne smrkne drugom ne svane od danas tako vrijedi za Ivana Krapića jer baš je centar Primorja i bivši U-20 reprezentativac uskočio na Muslimovo mjesto.

Reprezentacija u Gružu ostaje još danas i sutra, a u ponedjeljak ujutro putuje u Podgoricu. Prvu utakmicu u Skupini B Hrvatska igra protiv Australije, drugu protiv Crne Gore i treću JAR-om, četvrtfinale je 19., a zadnja dva dana je eventualna borba za medalju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!