Vodeni sportovi

Rudić odabrao 13-oricu

Maja Giljanović • nedjelja, 14.06.2009.
Rudić odabrao 13-oricu
Foto: Sandro Donda

Izbornik Ratko Rudić izdiktirao je 13 igrača na koje od utorka računa na Final 8 turniru Svjetske lige, ali i na Mediteranskim igrama i na Svjetskom prvenstvu...

Izbornik Ratko Rudić je od 16 igrača koje je u ponedjeljak u Dubrovniku okupio u Dubrovniku - naknadno je pozvan Ivan Krapić umjesto ozlijeđenog (koljeno) Petra Muslima - odabrao njih 13 koji putuju u Podgoricu na završni turnir Svjetske lige (16.- 21. lipnja) i koji će ne ozlijedi li se netko putovati i u Pescaru na Mediteranske igre (25. lipnja - 5. srpnja) i u Rim na Svjetsko prvenstvo (20. srpnja - 1. kolovoza).

Najviše njih petero je iz dubrovačkog Juga - Miho Bošković, Andro Bušlje, Nikša Dobud, Paulo Obradović, Sandro Sukno, a tu su i Srđan Antonijević, Samir Barač, Ivo Brzica, Ivan Buljubašić, Damir Burić, Igor Hinić, Frano Karač i Josip Pavić.

Nakon šest dana priprema u Gružu definitivno su otpali Mirko Nižić i Ivan Perić, a Krapić putuje u statusu rezerve.

Od ostalih vijesti izdvojimo da je hrvatskim reprezentativcima na vrata pokucala Anti-doping komisija Hrvatskog olimpijskog odbora i testirala ih: "Sasvim uobičajena stvar u osvit velikog natjecanja"Damir Luketić referirajući se na SP u Rimu.

Reprezentativci su još večeras u Dubrovniku, ujutro putuju u Crnu Goru, a prvi nastup imaju u utorak u Skupini B protiv reprezentacije Australije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!