Nogomet

"Uvjeren sam u prolaz"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 22.06.2009.
"Uvjeren sam u prolaz"
Foto: Kristijan Komarica

Slaven Belupo u europskim će natjecanjima već treći put na megdan malteškim klubovima, a prvi puta ogledat će se s Hajdukovim poznanikom iz prošle sezone - Birkirkarom. Trener Koprivničana, Milivoj Bračun, uvjeren je u prolaz svoje momčadi, a pogledao je već i mogućeg suparnika u drugom pretkolu - makedonski Milano...

Kuglice u Nyonu Slaven Belupo su u prvom pretkolu Europske lige ponovno spojili s Maltežanima, no ovoga puta s Birkirkarom, kojeg je Hajduk prošle sezone u istoj fazi natjecanja pobijedio ukupnim rezultatom 7:0.

U koprivničkom klubu sigurni su u prolaz u drugo pretkolo, gdje ih već očekuje makodonski Milano.

"Protiv Birkirkare smo favoriti i uvjeren sam da ćemo se plasirati u drugo pretkolo. O Milanu ćemo ubrzo skupiti nešto više informacija, ali to nam sada nije prioritet. Zadovoljan sam što smo izbjegli daleka putovanja, hvala Bogu što ne moramo u Kazahstan što bi nam uvelike poremetilo pripreme.", mišljenja je Milivoj Bračun.

"O Birkirkari ne mogu ništa reći, pa čak niti iz Hajdukovih prošlogodišnjih iskustava.", priznao je. "Poslat ćemo nekoga da ih snima, a ukoliko prođemo bit će to još jedan veliki uspjeh Slavena u Europi."

Prva utakmica na rasporedu je već 2. lipnja u Koprivnici, a uzvrat sedam dana kasnije u La Valleti. "Na Malti smo bili prošle godine i znamo koliko su jaki. Čak ćemo i utakmici igrati na istom stadionu, budući da jedini ima uvjete za odigravanje europskih utakmica.", oduševljeno je pričao sportski direktor Rajko Magić.

"Očekujem siguran prolaz, jači smo od Birkirkare.", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!