Vodeni sportovi

Vaterpolisti na zbroj!

Maja Giljanović • utorak, 23.06.2009.
Vaterpolisti na zbroj!
Foto: Sandro Donda

Izbornik Ratko Rudić samo tri dana nakon finala završnog turnira Svjetske lige sutra u Dubrovniku okuplja reprezentativce uoči puta na Mediteranske igre u Pescari.

U Gruž je Ratko Rudić pozvao 16 igrača: golmane Josipa Pavića, Ivu Brzicu i Mirka Nižića, sidrune Igora Hinića, Nikšu Dobuda i Ivana Krapića, bekove Damira Burića, Andru Bušlju, Ivana Buljubašića i Srđana Antonijevića te vanjske i krila Franu Karača, Samira Baraća, Sandra Sukna, Mihu Boškovića, Paula Obradovića i Ivana Perića.

Svih 16 prošlo je i prve pripreme - šest dana prije Final 8 turnira Zlatne lige u Podgorici (srebro i 70.000 $) - a tu su ponovno i Nižić i Perić koje Rudić nije poveo u Crnu Goru te Krapić koji je putovao u statusu rezerve (ali protiv JAR-a je i igrao štoviše dao i gol).

Reprezentacija će u Dubrovniku trenirati do nedjelje kada putuje na posljednju probu prije Svjetskog prvenstva u Rimu (20.7. - 1.8.) na Mediteranske igre u Pescari (30. ovog mjeseca prva utakmica protiv Grčke).

U petak u Gruž stižu i izabranici Zorana Roje koje u Beogradu od 30. lipnja do 12. srpnja čeka Univerzijada s tim da će Sveučilišnoj reprezentaciju Rudić galantno prepustiti Nižića i Krapića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!