Rukomet

Goluža: "Sreća je bila na našoj strani"

Goran Markuš • četvrtak, 25.06.2009.
Goluža: "Sreća je bila na našoj strani"
Foto: Davor Sajko

Nakon što su izvučeni i hrvatski protivnici u skupini A za nadolazeće Europsko rukometno prvenstvo u Austriji svoje zadovoljstvo nije skrivao niti proslavljeni Slavko Goluža koji također upozorava da se na ovakvom natjecanju niti jedan protivnik ne može podcijeniti...

Da nas je ždrijeb pomazio stavivši nas u skupinu sa Norveškom, Rusijom i Ukrajinom slažu se svi, no jednako tako upozoravaju i da se apsolutno niti jedan protivnik na Europskom rukometnom prvenstvu ne može podcijeniti: "Bilo je dosta sreće i dobili smo sasvim solidnu skupinu. Napokon je i nas sreća pomazila, no to nikako ne opravdava podcjenjivanje apsolutno niti jednog protivnika."

"Rusija će biti biti izuzetno neugodan protivnik, no nije to više ona momčad koja je budila strah u svojem protivniku već na prvi pogled. S druge strane Norvežani su promijenili previše toga u momčadi da bi ih cijenili kao nekada," zaključio je proslavljeni Slavko Goluža.

Goluža nije zaboravio niti na vjerojatno najvećeg autsajdera u momčadi, Ukrajinu: "Što se pak Ukrajine tiče riječ je o prilično nepoznatoj reprezentaciji koju dosta dugo nismo vidjeli na velikim natjecanjima, no upravo zbog toga ih nikako ne smijemo podcijeniti ni otpisati."

Za kraj prisjetimo se i kako se nadolazeće Europsko rukometno prvenstvo igra od 19. do 31. siječnja u Austriji, a naš prvi protivnik bit će reprezentacija Norveške.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

RukometReprezentacija
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!