Vodeni sportovi

Ozljeda Samira Barača

Sportnet • četvrtak, 25.06.2009.
Ozljeda Samira Barača
Foto: Sandro Donda

Došlo je do promjene u sastavu hrvatske vaterpolske reprezentacije koja će nastupiti na Mediteranskim igrama u Pescari. Ozlijedio se Samir Barač, a umjesto njega će najvjerojatnije nastupiti Ivan Perić...

Tijekom popodneva održana je i prigodna Ceremonija dobrodošlice hrvatskoj delegaciji u Mediteranskom selu kojoj je nazočila poveća skupina sportaša.

Većina hrvatske delegacije stigla je noćas oko tri sata dvama charter letovima u Pescaru, odnosno Mediteransko selo u Chietiju. Prvi avion kasnio je u polasku iz Zagreba tako da su obje grupe sportaša i pratećih osoba stigle u isto vrijeme. Delegacija je bila pomalo umorna od puta pa su treneri i vođe ekipa dali slobodno jutro.

Vezane vijesti

Hrvatsku delegaciju su tijekom dana u Selu posjetili i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i glavni tajnik Josip Čop. Iako su bili upoznati sa situacijom i problemima sa smještajem sportaša, izrazili su nezadovoljstvo organizacijom.

Nakon kraćeg razgovora, obišli su smještajne kapacitete i uvjerili se u loše uvjete. Zatražili su od vođa ekipa da iznesu svoje primjedbe koje će Hrvatski olimpijski odbor službeno uputiti Organizacijskom odboru Igara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!